Lyst til å være med i koret?

Da er tidspunktet perfekt! For akkurat nå er det endel som har sluttet samtidig, så det er god plass til flere i alle stemmegrupper.

Velkommen basser, tenorer, alter og sopraner! Også du som ikke er helt sikker på hvilken stemmegruppe du hører til, er hjertelig velkommen. Er dere en vennegjeng som vil starte samtidig, kanskje?

Vår eminente dirigent Tobias Stückelberger er morsom og dyktig, og vi starter opp vårsemesteret med et repertoar som spenner fra italienske hjerte/smerte-sang til Nystedts ‘Pål sine høner’, ispedd en liten jazzaktig-tune innimellom, pluss mye mer. Noe av det vil vi synge på konsert til sommeren.

Flere internasjonale studier viser at sang har effekt både på vår psykiske og fysiske helse, står det å lese i en artikkel Aftenposten.  Så, dropp vitaminer og fysioterapitime. Ta deg heller en trall med oss.

Kontakt Karoline Olsen på sms eller telefon: 41 31 66 83

Eller bare møt opp onsdag 17. (eller også onsdag 24) januar kl. 19 (eller litt før) på Tangenten, første etasje, bak biblioteket til venstre – så tar vi en enkel uformell stemmeprøve, mest for å plassere interesserte på riktig stemme.

Godt nyttår, alle Nesoddinger!